Bewertungen von Yummi's Dongen

Neue Beurteilungen

5.0
Jessica
17 Mai 2024

Was weer lekker!

Anja
9 Mai 2024
Denise Oost
9 Mai 2024
Patrycja
8 Mai 2024
Anke
3 Mai 2024

Snelle levering, verse pokebowl. Tevreden, en voor herhaling vatbaar.

Alie De Jong
3 Mai 2024

Goed verzorgd en heerlijk

Colin
2 Mai 2024

Super service, great food....what's not to LOVE?

Kamila
28 April 2024

very tasty pokebowls! thanks!

Patrycja
20 April 2024

Elke keer heel lekker

Am
17 April 2024

Zag er goed uit

T.e
12 April 2024
Paul
2 April 2024

Één van de beste pokebowls ooit op. Super vers en goed op smaak!

Erik
25 MĂ€rz 2024

Lekker, smakelijk, keurig op tijd en tijdens ophalen nog een extra bestelling voor ons klaargemaakt. Hulde!

Danielle
21 MĂ€rz 2024

Normaal zijn de pokebowls heerlijk van smaak maar deze keer erg droog en weinig smaak. We waren een beetje teleurgesteld

Antwort von Yummi's

Bedankt voor de review. De medewerker had waarschijnlijk vergeten om de sauzen in te doen. Heel erg sorry voor dit keer. We zullen extra opletten volgende keer.

Luuk
18 MĂ€rz 2024

Yummi’s Dongen is altijd top! Altijd goede kwaliteit en fijne service. Nog nooit teleurgesteld hier.

Kevin
15 MĂ€rz 2024
Max
12 MĂ€rz 2024

Goed en vers

John Jansen
12 MĂ€rz 2024

Wat was het heerlijk mooi op tijd bezorgd door een keurige jonge damen heel vriendelijk he t smaakt heerlijk had een poke bowl alles lekker vers ja voor herhaling vatbaar

Annemieke
2 MĂ€rz 2024

Het was weer heeeeeerlijk

Tessa
2 MĂ€rz 2024
Nasoeki
1 MĂ€rz 2024

Top! Was al ready toen ik kwam afhalen. Zijn elke keer weer vriendelijk.

raymon
29 Februar 2024
raymon
29 Februar 2024
J. Hubregtse
25 Februar 2024

Uitstekende kwaliteit, alles netjes op tijd klaar en hele vriendelijke mensen.

CS
8 Februar 2024

Heerlijk!

Patrycja Papina
7 Februar 2024

altijd lekker

Erik
27 Januar 2024

Geweldig lekker van smaak, bezorging duurde langer als beloofd.

Yvette
26 Januar 2024
Minou
24 Januar 2024
Danielle Van Gijzen
20 Januar 2024

Lekkere sushi en netjes verzorgd. Voor herhaling vatbaar !

Perry
16 Januar 2024
Black
14 Januar 2024

Ok

raymon
3 Januar 2024
.
1 Januar 2024

.

Chantal van Vegchel Brants
30 Dezember 2023
Willem
24 Dezember 2023

Lekker en gezond!

Joyce
23 Dezember 2023

Heerlijke pokebowl samengesteld, heerlijk verse ingrediënten en ruim belegd!!!

Chantal
23 Dezember 2023

Top!! Vers gemaakt en heerlijke poke bowl!!! Kom snel weer !

CS
22 Dezember 2023

Als bezorgtijd niet gaat lukken klant op de hoogte brengen!

Antwort von Yummi's

Het spijt ons dat we uw bestelling niet op tijd kunnen bezorgen en daarover u niet laten weten. We zullen het verbeteren.

Chantal
21 Dezember 2023

Heerlijk vers

Mathijs van Dongen
12 Dezember 2023

Hele lekkere poke bowl, bezorging ook mooi op tijd!

Gwendolina Leendertse
8 Dezember 2023

Geweldig lekkere verse Sushi een waar feest voor de smaakpapillen, we komen altijd speciaal uit Terheijden naar Dongen omdat de Sushi veel lekkerder is dan elders. Helaas dit keer wel vergeten de balletjes in onze bubbel tea te doen dus dochterlief was wel teleurgesteld

Antwort von Yummi's

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling en sorry voor het vergeten van pop-balletje. We zullen contact met u opnemen om het goed te maken.

Sanne
11 November 2023

Goede pokebowls en vriendelijk personeel. Top toevoeging aan het Dongense centrum!

sam van Ginneken
7 November 2023

was weer heerlijk, zeker van hoge kwaliteit. eerste keer dat ik heb besteld inplaats van heb afgehaald. helemaal goed, was iets verlaat maar dat hebben ze netjes laten weten door me te bellen. ga dit zeker vaker doen in de toekomst

Svb
7 November 2023

Wederom super fried sushi en spiet tuna. Jummie

CS
7 November 2023

Bestelling door drukte wat later bezorgd dan gepland kan gebeuren maar als het eten niet warm is is wel heel erg jammer!!! Zeker als je dit niet gewend bent van Yummi's wel weer aardig de Xtra attentie.

Antwort von Yummi's

Vervelend dat u dit keer zo heeft ervaren! We zullen volgende keer beter opletten.

Mirthe
25 Oktober 2023

Zoals altijd; super lekker!! Persoonlijk ben ik altijd een beetje bang voor sashimi omdat het gewoon vaak fout gaat, maar hier niet. Het smaakt super goed! Service was super :D Wel een minpuntje- de papieren zak. Het regende en het tasje scheurde onderweg naar huis (op de fiets) bijna. Maar ik denk niet dat ze hier veel aan kunnen doen ;)

Anne
20 Oktober 2023
Antoinette
19 Oktober 2023

Super lekker poke bowl. Ik was eigenlijk gewend van jullie dat er minder saus bij zit. Ik zal volgende keer zonder saus bestellen want dat vind ik toch het lekkerste

Fleurien
18 Oktober 2023

De sushi is erg lekker en vers

Jorien
16 Oktober 2023

Sushi is vers en de individuele ingrediënten zijn goed te onderscheiden.

LVG
12 Oktober 2023

Bestelling was snel en netjes verzorgd Sushibox was erg lekker

Kristel
1 Oktober 2023
Jolien
29 September 2023

Super lekker, vriendelijke mensen en goede prijs!!

Patrycja Papina
21 September 2023
Patrycja Papina
20 September 2023
Harrie van de Graaf
2 September 2023

snel geleverd en bovenal super lekker.

Mayke
18 August 2023

Heerlijk, echt genoten!

Nirmala
14 August 2023

Smaakte heerlijk en vers, gewoon goed!

Van Os
13 August 2023

Heerlijk, lekker vers en fijn geholpen !

Fam.van den dungen
10 August 2023

Eten van zeer goede kwaliteit en ook vers voorbereid. We komen zeker terug đŸ‘ŒđŸŸ

Mark
6 August 2023

Gisteren besteld en dag later bevestiging op de mail. Gevolg dat ik geen eten kreeg en opnieuw moest betalen. Nu een dag later krijg ik dus een mail en moet ik het zelf gaan regelen. Yummies wilde mij , terwijl ik afschrift liet zien, geen eten geven en zei dat hij niets had ontvangen. Ik bestel niets meer op deze manier. Waardeloos, kan nergens laten zien aan wie ik betaald heb!!!!!!

Antwort von Yummi's

Ik snap idd dat heel vervelend voor u is. Volgens onze web beheerder was het mogelijk dat er storing is bij uw bank waardoor de betaling niet is doorgezet. Ik hoop dat u het begrijpt en nogmaals sorry voor ongemak.

Feijns
31 Juli 2023

Beste sushi tot nu toe! De smaken staan allemaal op zich en ook de rijst is echt perfect klaargemaakt. Al op meerdere plekken sushi gegeten, maar dit is zeker de beste tot nu toe. Aanrader!

Ellen
27 Juli 2023

Was weer fantastisch. Heel erg lekker eten en veel keus. Klaar op de gevraagde tijd. Vriendelijke medewerkers, die ons intussen kennen, want wij zijn fan.

San
26 Juli 2023

Nette zaak, vriendelijk, lekker eten, mooi opgemaakt en gevarieerd.

Marco
22 Juli 2023

Goed gegeten

Mies
21 Juli 2023

Op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Lekker gegeten, goede kwaliteit,

Lisette Vereggen
17 Juli 2023

Super lekkere sushi en vriendelijke bezorging op de afgesproken tijd!

Bart
14 Juli 2023

Hele lekkere bowl. Goed gevuld!

CS
6 Juli 2023

Heerlijk zoals iedere keer en ook prima service!!

Familie vd Wouw
27 Juni 2023

Top!

Wendy
26 Juni 2023

De poke bowls waren heerlijk! Deze gaan we zeker nog eens bestellen!

Judith Diederen
9 Juni 2023

Heerlijke sushi!

Luke
1 Juni 2023
CS
23 Mai 2023

Heel lekker, zoals we gewend zijn van Yummi's, prima kwaliteit en service!!

Alie De Jong
28 April 2023

Heerlijk, vers, smaakvol, voor herhaling vatbaar !

Ellen
27 April 2023

Heerlijk eten weer

CS
19 April 2023

Genieten van echte kwaliteit elke keer weer!! Heerlijk!