Reviews from Yummi's Dongen

Recent reviews

5.0
Jessica
17 May 2024

Was weer lekker!

Anja
9 May 2024
Denise Oost
9 May 2024
Patrycja
8 May 2024
Anke
3 May 2024

Snelle levering, verse pokebowl. Tevreden, en voor herhaling vatbaar.

Alie De Jong
3 May 2024

Goed verzorgd en heerlijk

Colin
2 May 2024

Super service, great food....what's not to LOVE?

Kamila
28 April 2024

very tasty pokebowls! thanks!

Patrycja
20 April 2024

Elke keer heel lekker

Am
17 April 2024

Zag er goed uit

T.e
12 April 2024
Paul
2 April 2024

ƉƩn van de beste pokebowls ooit op. Super vers en goed op smaak!

Erik
25 March 2024

Lekker, smakelijk, keurig op tijd en tijdens ophalen nog een extra bestelling voor ons klaargemaakt. Hulde!

Danielle
21 March 2024

Normaal zijn de pokebowls heerlijk van smaak maar deze keer erg droog en weinig smaak. We waren een beetje teleurgesteld

Reaction from Yummi's

Bedankt voor de review. De medewerker had waarschijnlijk vergeten om de sauzen in te doen. Heel erg sorry voor dit keer. We zullen extra opletten volgende keer.

Luuk
18 March 2024

Yummiā€™s Dongen is altijd top! Altijd goede kwaliteit en fijne service. Nog nooit teleurgesteld hier.

Kevin
15 March 2024
Max
12 March 2024

Goed en vers

John Jansen
12 March 2024

Wat was het heerlijk mooi op tijd bezorgd door een keurige jonge damen heel vriendelijk he t smaakt heerlijk had een poke bowl alles lekker vers ja voor herhaling vatbaar

Annemieke
2 March 2024

Het was weer heeeeeerlijk

Tessa
2 March 2024
Nasoeki
1 March 2024

Top! Was al ready toen ik kwam afhalen. Zijn elke keer weer vriendelijk.

raymon
29 February 2024
raymon
29 February 2024
J. Hubregtse
25 February 2024

Uitstekende kwaliteit, alles netjes op tijd klaar en hele vriendelijke mensen.

CS
8 February 2024

Heerlijk!

Patrycja Papina
7 February 2024

altijd lekker

Erik
27 January 2024

Geweldig lekker van smaak, bezorging duurde langer als beloofd.

Yvette
26 January 2024
Minou
24 January 2024
Danielle Van Gijzen
20 January 2024

Lekkere sushi en netjes verzorgd. Voor herhaling vatbaar !

Perry
16 January 2024
Black
14 January 2024

Ok

raymon
3 January 2024
.
1 January 2024

.

Chantal van Vegchel Brants
30 December 2023
Willem
24 December 2023

Lekker en gezond!

Joyce
23 December 2023

Heerlijke pokebowl samengesteld, heerlijk verse ingrediƫnten en ruim belegd!!!

Chantal
23 December 2023

Top!! Vers gemaakt en heerlijke poke bowl!!! Kom snel weer !

CS
22 December 2023

Als bezorgtijd niet gaat lukken klant op de hoogte brengen!

Reaction from Yummi's

Het spijt ons dat we uw bestelling niet op tijd kunnen bezorgen en daarover u niet laten weten. We zullen het verbeteren.

Chantal
21 December 2023

Heerlijk vers

Mathijs van Dongen
12 December 2023

Hele lekkere poke bowl, bezorging ook mooi op tijd!

Gwendolina Leendertse
8 December 2023

Geweldig lekkere verse Sushi een waar feest voor de smaakpapillen, we komen altijd speciaal uit Terheijden naar Dongen omdat de Sushi veel lekkerder is dan elders. Helaas dit keer wel vergeten de balletjes in onze bubbel tea te doen dus dochterlief was wel teleurgesteld

Reaction from Yummi's

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling en sorry voor het vergeten van pop-balletje. We zullen contact met u opnemen om het goed te maken.

Sanne
11 November 2023

Goede pokebowls en vriendelijk personeel. Top toevoeging aan het Dongense centrum!

sam van Ginneken
7 November 2023

was weer heerlijk, zeker van hoge kwaliteit. eerste keer dat ik heb besteld inplaats van heb afgehaald. helemaal goed, was iets verlaat maar dat hebben ze netjes laten weten door me te bellen. ga dit zeker vaker doen in de toekomst

Svb
7 November 2023

Wederom super fried sushi en spiet tuna. Jummie

CS
7 November 2023

Bestelling door drukte wat later bezorgd dan gepland kan gebeuren maar als het eten niet warm is is wel heel erg jammer!!! Zeker als je dit niet gewend bent van Yummi's wel weer aardig de Xtra attentie.

Reaction from Yummi's

Vervelend dat u dit keer zo heeft ervaren! We zullen volgende keer beter opletten.

Mirthe
25 October 2023

Zoals altijd; super lekker!! Persoonlijk ben ik altijd een beetje bang voor sashimi omdat het gewoon vaak fout gaat, maar hier niet. Het smaakt super goed! Service was super :D Wel een minpuntje- de papieren zak. Het regende en het tasje scheurde onderweg naar huis (op de fiets) bijna. Maar ik denk niet dat ze hier veel aan kunnen doen ;)

Anne
20 October 2023
Antoinette
19 October 2023

Super lekker poke bowl. Ik was eigenlijk gewend van jullie dat er minder saus bij zit. Ik zal volgende keer zonder saus bestellen want dat vind ik toch het lekkerste

Fleurien
18 October 2023

De sushi is erg lekker en vers

Jorien
16 October 2023

Sushi is vers en de individuele ingrediƫnten zijn goed te onderscheiden.

LVG
12 October 2023

Bestelling was snel en netjes verzorgd Sushibox was erg lekker

Kristel
1 October 2023
Jolien
29 September 2023

Super lekker, vriendelijke mensen en goede prijs!!

Patrycja Papina
21 September 2023
Patrycja Papina
20 September 2023
Harrie van de Graaf
2 September 2023

snel geleverd en bovenal super lekker.

Mayke
18 August 2023

Heerlijk, echt genoten!

Nirmala
14 August 2023

Smaakte heerlijk en vers, gewoon goed!

Van Os
13 August 2023

Heerlijk, lekker vers en fijn geholpen !

Fam.van den dungen
10 August 2023

Eten van zeer goede kwaliteit en ook vers voorbereid. We komen zeker terug šŸ‘ŒšŸ¾

Mark
6 August 2023

Gisteren besteld en dag later bevestiging op de mail. Gevolg dat ik geen eten kreeg en opnieuw moest betalen. Nu een dag later krijg ik dus een mail en moet ik het zelf gaan regelen. Yummies wilde mij , terwijl ik afschrift liet zien, geen eten geven en zei dat hij niets had ontvangen. Ik bestel niets meer op deze manier. Waardeloos, kan nergens laten zien aan wie ik betaald heb!!!!!!

Reaction from Yummi's

Ik snap idd dat heel vervelend voor u is. Volgens onze web beheerder was het mogelijk dat er storing is bij uw bank waardoor de betaling niet is doorgezet. Ik hoop dat u het begrijpt en nogmaals sorry voor ongemak.

Feijns
31 July 2023

Beste sushi tot nu toe! De smaken staan allemaal op zich en ook de rijst is echt perfect klaargemaakt. Al op meerdere plekken sushi gegeten, maar dit is zeker de beste tot nu toe. Aanrader!

Ellen
27 July 2023

Was weer fantastisch. Heel erg lekker eten en veel keus. Klaar op de gevraagde tijd. Vriendelijke medewerkers, die ons intussen kennen, want wij zijn fan.

San
26 July 2023

Nette zaak, vriendelijk, lekker eten, mooi opgemaakt en gevarieerd.

Marco
22 July 2023

Goed gegeten

Mies
21 July 2023

Op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Lekker gegeten, goede kwaliteit,

Lisette Vereggen
17 July 2023

Super lekkere sushi en vriendelijke bezorging op de afgesproken tijd!

Bart
14 July 2023

Hele lekkere bowl. Goed gevuld!

CS
6 July 2023

Heerlijk zoals iedere keer en ook prima service!!

Familie vd Wouw
27 June 2023

Top!

Wendy
26 June 2023

De poke bowls waren heerlijk! Deze gaan we zeker nog eens bestellen!

Judith Diederen
9 June 2023

Heerlijke sushi!

Luke
1 June 2023
CS
23 May 2023

Heel lekker, zoals we gewend zijn van Yummi's, prima kwaliteit en service!!

Alie De Jong
28 April 2023

Heerlijk, vers, smaakvol, voor herhaling vatbaar !

Ellen
27 April 2023

Heerlijk eten weer

CS
19 April 2023

Genieten van echte kwaliteit elke keer weer!! Heerlijk!